Walkin 360° Virtual Tour

Skreddersydde 360 ° virtuelle turer

Å gi folk dusinvis av høykvalitetsbilder av en oppføring er flott. Men å gi dem muligheten til å gå gjennom hjemmet rom for rom er en oppslukende opplevelse som er enda bedre! WalkIn 360° hjelper agenter med å lage kraftige turer i eiendommene deres, noe som gir folk en førstepersonsopplevelse fra hjemmet sitt. Det er en funksjon som sikkert vil tiltrekke seriøse kjøpere til oppføringen din.

En oppslukende seeropplevelse

Våre virtuelle eiendomsturer tilbyr seere en intuitiv opplevelse. De får fullstendig utforming av et hjem uten å måtte gå gjennom det selv. Det er en fin måte å interessere kjøpere som kan være på gjerdet eller usikre på hvordan eiendommen føles romlig.

Ved å bruke bilder av høy kvalitet av eiendommen din, strenger vi dem sammen i en lineær skildring av hjemmet. Allerede før de planlegger en tur, vil interesserte kjøpere vite nøyaktig hva de kan forvente når de kommer inn inngangsdøren.

En virtuell tur setter forventningene og svarer på spørsmål bedre enn noen beskrivelse kan. Seerne vil være i stand til å se for seg å bo i dette rommet, og hjelpe dem med å begynne å planlegge den unike stilen til hvert hjem. Med en virtuell tur er det enkelt å få en følelse av planløsningen og forstå vinklene på hvert rom, siden de støttes av de andre bildene i turen.

Virtuell tur intro

Hvorfor bruke 3D virtuelle turer?

Det er så mange grunner til å gi potensielle boligkjøpere en oppslukende 3D virtuell turopplevelse. Ikke bare vekker det kjøpers oppmerksomhet og holder folk engasjert med oppføringen din, det er en av de beste måtene å forbedre salgsprosessen og resultatet! Ta en titt på noen av de store fordelene med våre virtuelle Matterport 3D-turer og tegninger:

360° virtuell tur til representasjon av virksomheten din

En enkel virtuell tur gjøres i henhold til en annen metode. Disse virtuelle omvisningene er ikke begrenset av programvare, og det er derfor mulig å redigere bilder, resulterer i mye bedre bildekvalitet. Er mulig virtuell iscenesettelse. Men ikke ha et 3D dukkehus.

Den beste måten å representere virksomheten din på internett