Walkin 360° Virtual Tour

Google 360° virtuelle turer

Øk din tilstedeværelse på nettet med en virtuell omvisning i Google 360° av høy kvalitet.

Bedrifter med en virtuell tour på Google Maps dobler interessen for et fysisk besøk.
Økt synlighet på Google Maps sammen med en interaktiv virtuell tour kan skape tillit og økt salg i dine fysiske lokaler.

Google Street View Trusted

Google Street View & Virtuelle turer

Google Street View er tjenesten vi alle har sett på; det viser i 360 grader gaten din, huset ditt, virksomheten din, og nå innsiden av virksomheten din gjennom en av våre virtuelle omvisninger. Dette kan sees av alle Google-brukere, så det er en andel av de 3,5 milliarder søkene som gjøres på Google hver dag. 

Denne tjenesten har kjørt siden 2012, og vi er glade for at byrået tilbyr denne tjenesten. Vi er et fullt sertifisert Google Street View Trusted Agency, og fordi teamet vårt har mange års erfaring, kan vi øke din tilstedeværelse på Google-plattformen!

Se innsiden av virksomheten din med virtuelle turer til rimelige priser

En 360-graders virtuell omvisning som lar potensielle og eksisterende kunder se og navigere i virksomheten din ved hjelp av samme teknologi som Google Street View. Å bryte ned språkbarrierer og hjelpe deg med å markedsføre produktene og tjenestene dine på en visuelt tiltalende måte.

Ved hjelp av den virtuelle omvisningen kan potensielle eller eksisterende kunder utforske virksomheten din og se hvilke typer produkter og tjenester du tilbyr på en visuelt engasjerende måte. De har kontroll og kan fokusere på det de leter etter i virksomheten din. Atmosfære og atmosfære blir skildret som aldri før for å virkelig engasjere seg med en bruker, skape den følelsen av fortrolighet og sikre at virksomheten din er den de velger å handle med.

Ved å bruke Googles forhåndsdefinerte innstillinger og utstyr, gir teamet Local Exposure en skreddersydd løsning til mange tusen kunder, slik at virksomheten din er i trygge og erfarne hender.

Konfrontert med en liste over tusenvis av bedrifter, må oppføringen din skille seg ut. En virtuell omvisning fra Google Street View ‘See Inside’ fra lokal eksponering er en fantastisk måte å oppnå en oppføring som tiltrekker seg gjennomtrykk til virksomheten din.

Folk er interessert i å se godt ut, og hvilken bedre måte å vise frem hva en bedrift har å tilby. Den virtuelle turen går utover og brukes til å vise frem både små og store bedrifter. Med fremveksten av mobil teknologi berøringsskjerm er nå konge! Evnen til å navigere i en virksomhet visuelt på denne unike og spennende måten passer perfekt til dagens fremrykkende marked.

Google Search

Når kunder kommer over Google-virksomhetsoppføringen din i Google Søk, kan de raskt navigere til den virtuelle turen din gjennom fotogalleriet som er innebygd i oppføringen din.

Bare klikk på “Se bilder” på en oppføring med en omvisning for å få tilgang til 360 ° -visningen i galleriet deres.

Google Maps

Din virtuelle omvisning er også tilgjengelig via Google Maps på alle enheter, inkludert Google Maps-appen og spesialisten Street View-appen.

Ikke bare sitter den virtuelle turen langs oppføringen din, men den kobles opp til Street View der det er mulig, og gir kunden en sømløs opplevelse.

Social Media

Virtuelle turer kan også deles på alle former for sosiale medier, og vi gir hjelp til å gjøre dette når turen din er publisert.

I tillegg kan turen din være fullstendig innebygd på Facebook, eller enkelt spinn kan deles for interaksjon via Facebook-appen og nettstedet.

Your Website

Å legge inn den virtuelle turen på nettstedet ditt er en av de viktigste fordelene ved å ha det! La brukerne av nettstedet ditt fullstendig navigere i lokalene dine uten å forlate websiden din.

Vi gir veiledning om hvordan du legger inn turen, og er klar til å tilby assistanse hvert trinn på veien.

Statistikk som taler for seg selv!

Sett ditt rom på kartet

Bedrifter med en virtuell tur på Google Maps dobler interessen for et fysisk besøk.
Økt synlighet på Google Maps sammen med en interaktiv virtuell tur kan skape tillit og økt salg i dine fysiske lokaler.

Gi ditt fysiske lokale en online tilstedeværelse

Del bildene dine

Facebook 360-bilder

Fotograferingen som er gjort for å lage din virtuelle tur kan også brukes som Facebook 360-bilder, og fordobler fordelen fra opptaket ditt. Du kan enkelt dele bestemte deler av lokalene dine i en 360-visning på Facebook-siden din, slik at brukerne får en smak av virksomheten din fra Facebook-feeden.

Vi tilbyr veiledning og støtte for å få bildene dine til å fungere på Facebook som en del av alle våre virtuelle turpakker. Dra nytte av våre virtuelle turer og høst fordeler på tvers av din online tilstedeværelse, ikke bare på Google!

Gi virtuelle turer liv med et VR-hodesett

Virtuelle turer i virtual reality-briller

Din virtuelle tur på Google er fullt kompatibel med alle VR-briller, slik at du får alle disse ekstra fordelene: